Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Τρίτη 10 Ιουνίου 2008

Σημείο αναφοράς

Όντως πολύ θετική πρωτοβουλία του Ηλία.
Είναι σημαντικό σαν άνθρωποι της Πληροφορικής στην Βόρεια Ελλάδα να μπορούμε να έχουμε μια βασική επικοινωνία μεταξύ μας. Κυρίως για προβλήματα που έχουν να κάνουν με την Πληροφορική σε σχέση με την γεωγραφική μας θέση, με την "Πληροφορική στην Βόρεια Ελλάδα" θα πρότεινα καλύτερα γιατί γενικώς από τεχνολογία υπάρχει πολύ πληροφορία γύρω μας.

Νομίζω ότι το παρόν blog είναι πολύ καλό σαν αρχικό σημείο αναφοράς της ομάδας για να δούμε αν στην συνέχεια μπορούμε να έχουμε και κάτι περισσότερο.

Την εκδρομή στην Χαλκιδική την βλέπω λίγο επιφυλακτικά γιατί γνωρίζω ότι οι περισσότεροι έχουμε δύσκολα προγράμματα και φοβάμαι ότι δύσκολα θα μαζευτεί πολύς κόσμος όπως θα θέλαμε. Μια συνάντηση μέσα στο σαβ/κο και ίσως σε κάποιο χώρο που βολεύει για συζήτηση με συγκεκριμένα θέματα προς συζήτηση νομίζω ότι θα ήταν πιο αποδοτική. Να δούμε τι θα πει και η πλειοψηφία.

Επίσης με την βοήθεια του Ηλία που πρώτος είχε την σκέψη θα ήθελα να διευκρινήσουμε ότι η ομάδα δεν αναφέρεται μόνο σε Διευθυντές ή Προιστάμενους αλλά γενικώς σε "Ανθρώπους της Πληροφορικής". Αν έχω καταλάβει καλά αυτό είναι το target group της ομάδας.

Καλή συνέχεια και καλά ξεμπερδέματα σε όσους έχουν απαγάγει το αφεντικό τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: